Hemligheten – samling av inspireras citationstecken

 

Naturen av guden är en cirkla som centrera är av överallt, och omkretsen är ingenstans.

— Empedocles

Jag minns en dag i min barndom som jag svävade ett pappers- fartyg i diket. Det var en blötadag av Juli; Jag var ensam och lycklig över min lek. Jag svävade mitt pappers- fartyg i diket.

Plötsligt de gjorda tjockare storma-molnen, lindar kom i vindkastar och regnar hällda in flöden.

Rills av lerigt bevattnar jäktat och svällde strömma och sjunkit mitt fartyg.

Bitterly jag tänkte i mitt varar besvärad att stormen kom ämnar på för att spoliera min lycka; all dess malice var mot mig.

Den molniga dagen av Juli är long den borta todayen, och jag har funderat över alla de lekar i liv där jag var en förlorare.

Jag klandrade mitt öde för de många tricken som det lekte på mig, då plötsligt jag mindes det pappers- fartyget som sjönk i diket.

— Rabindranath Tagore

Gudlån mig serenityen som accepterar saker som, jag inte kan ändra, kurage att ändra saker jag kan, och visheten veta skillnaden.

— Reinhold Niebuhr

När vi inte kan uthärda för att vara ensamma, det hjälpmedel vi inte värderar riktigt det enda följet som vi ska har från födelsekassalådadöd–oss själva.

— Eda LeShan

Vision är konsten av att se osynlig saker.

— Jonathan Swift

Utan utbildning vi är i en förfärlig och dödlig fara av att ta utbildat folk allvarligt.

— G.K. Chesterton

Bundsförvant med manar av bra kvalitets-, om du uppskattar ditt egna anseende; för det är bättre att vara ensamt än i dåligaföretag.

— George Washington

Vad är nödvändig, efter alla, är endast detta: ensamhet vast inre ensamhet. Att att gå insida dig och att möta inget för timmar–det är vad du måste vara kompetent att nå fram till.

— Rainer Maria Rilke

Minnet av sakerförflutna är sannerligen en avmaska som inte dör. Huruvida det fortsätter för att växa, genom att gnaga bort på våra hjärtor eller metamorphoseds in i en ljust färgad bevingad varelse beror. .on huruvida vi kan finna en förlåtelse som vi inte kan skänka på oss själva.

— Dominic Maruca

Liv består inte främst–eller även i hög grad–av fakta och happenings. Det består främst av stormen av tankar som är för evigt som blåser till och med ens, varar besvärad.

— Mark Twain

Betvinga finns, betvinga förstorar; all saker mer snart eller den mer sistnämnda nedgången in i förlägger. Som I-förmiddag så mig se; använd vilket språk som vi ska, vi kan aldrig något att säga något men vad vi är.

— Ralph Waldo Emerson

 

 

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.

four × 5 =